Lehetséges munkák

Kevés olyan munka van amit szívesen illetve nem kifejezett utálattal végeznék.

Az első amit nem utálattal végeznék, az az amit éppen tanulok:
Rendszergazda és hálózattelepítő.
A számítógépekhez viszonylag  jól értek, és szeretek velük foglalkozni bár könnyen ráunok és némelyik probléma után úgy legszívesebben kihajítanám az ablakon, de nem teszem. Ha ezzel foglalkozok majd a jövőben nem fogom bánni.

Az első munka amit élveznék is:
Újság/cikk író, vagy szerkesztő.
Egy időben megfogott, hogy de jó is lenne véleményeket, cikkeket írni bizonyos dolgokról. Egyik régebbi álmom egy pc játékos magazinhoz elszegődni és megszokott nickname alatt publikálni élménybeszászomókat írni új játékokról stb. Újabban meg az fordult meg a fejemben, hogy a Galaktikánál sem lenne rossz elhelyezkedni.

És a top munka amit szeretnék végezni:
Szakács.
Imádok főzni. Egyszerűen amikor a fazékban kevergetem a ragut, a leveshez pucolom a zöldségeket vagy odateszem a tésztavizet főzni, mintha egy másik világban lennék. Annyira le tudja kötni a figyelmem és annyira szeretem is csinálni, hogy számomra ez lenne a tökéletes munka. Szeretnék szakképesítést is szerezni belőle.

Szóval számomra ezek a munkák jöhetnének szóba a jövőmben.

Az álmom

Boldogak vagyunk.
Van egy házunk. Nem túl nagy, de kényelmesen elférünk benne.
Dóri a feleségem. Szeretjük egymást mindennél jobban.
Van egy állásom amit szeretek csinálni és jól fizet. Szakács vagyok. Amikor hazaérek a munkából, Dóri a nyakamba ugorva és egy hosszú forró csókkal köszönt.
Vannak gyerekeink, pont annyi amennyit Dóri szeretne. szülők vagyunk. Nem kényeztetjük el őket, de mindent megadunk nekik. Szeretetet és anyagiakat egyaránt.
Nem túl nagy álom, de így lesz.  Teszek róla.